CleanAri Oy

Meistä

CleanAri on joensuulainen siivoustuotteiden erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme nopeaa, joustavaa ja vastuullista palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Toimitilamme sijaitsee keskeisellä paikalla Joensuun Käpykankaalla osoitteessa Paukkajantie 4. CleanArissa toimivat yrittäjä Ari Elomäki ja huoltomestari Ari Hulkkonen.

 

Ari ”Rane” Elomäki

Minulla on siivousalan kokemusta melkein 40 vuotta. Valmistuin siivousteknikoksi Mikkelissä vuonna 1989. Ennen oman yrityksen pyörittämistä toimin siivousalan myyntitehtävissä noin kymmenen vuoden ajan. CleanArissa teen kaikkea toimitusjohtajan tehtävistä huolto- ja kuljetuspalveluihin. Takana on jo parikymmentä vuotta yrittämistä. Työn ohella harrastan urheilua ja kalastusta. Maistapa purkittamiamme Munaniemen muikkuja!

Ari ”Kokki” Hulkkonen

Olen toiminut CleanArin huoltomiehenä vuodesta 2008. Kouluttauduin työn ohessa siivouskoneiden huoltomestariksi.  Aikaisempi koulutukseni oli instrumenttiasentaja ja toimin teknisissä tuotantotöissä kaksikymmentä vuotta. Siivouskoneiden huoltamisen lisäksi hoidan CleanArissa moninaisia hommia. Harrastan kalastusta, salibandyä ja valokuvien käsittelyä. Parhaillaan työn alla on veneen kunnostus alkuperäiseen kuntoon.

 

CleanAri Oy